Järjestöt, yhdistykset ja seurat

Aijjoos-hanke II
Aijjoos-hanke II

Aijjoos-hankkeen tavoitteena on ikäihmisten hyvinvoinnin vahvistuminen. Hanke järjestää ryhmätoimintaa, luentoja, koulutusta ja tapahtumia. Ikäpolvitoiminnan kautta edistetään eri-ikäisten kohtaamista. Aijjoos-hanketta hallinnoi Kauhavan Seudun Vanhustenkotiyhdistys ry ja rahoittaa Raha-automaattiyhdistys. Hanke toimii vuosina 2013-2015. Aijjoos-hanke on osa Eloisa ikä -avustusohjelmaa.

Aijjoos-hanke II
044 583 7540
aijjoos@aijjoos.fi
Eläkeliitto, Lappajärven yhdistys ry

Eläkeliitto (Lappajärven yhdistys ry) on vireä yhdistys lappajärveläisille eläkeläisille. Järjestämme runsaasti erilaisia tapahtumia, mm. iloisia iltapäivätansseja Kivitipussa, allasjumppaa Kivitipussa, kuukausikerho nuorisotiloissa ja Boccia-iltoja Rantakankaan ja Länsirannan kouluilla. Suosittu Tarinatupa-kerho kokoontuu kerran kuukaudessa Maijalassa.

Postiosoite:
Länsirannantie 373, 62620 Ala-Seppä

040-7337904
lilja.ranta@luukku.com
Järviseudun kalastusalue
Järviseudun kalastusalue

Lappajärven, Vimpelin ja Alajärven alueella toimiva kalastusalue on jäsentensä yhteistoimintaelin ja yleishyödyllinen yhteisö, joka edistää ja kehittää toimialueensa kalataloutta. Kalastusalueen jäseniä ovat toimialueen osakaskunnat, muut vesialueiden omistajat, alueella toimivat ammattikalastajien järjestöt sekä virkistyskalastajien eduista huolehtivat järjestöt. Järviseudun kalastusalue myy viehekalastuslupaa koko Lappajärveen sekä pyydyskalastuslupia Lappajärven yleisvesialueelle.

Järviseudun kalastusalue
0400-364558
marko.paloniemi@netikka.fi
Huhtalantie 2
60220
Seinäjoki
Järviseudun Sanomat
Järviseudun Sanomat

Suomen suurin kerran viikossa ilmestyvä paikallislehti.
Toimisto avoinna arkisin klo 8–16

http://www.jarviseudunsanomat.fi
0400 773 492
toimitus@jarviseudunsanomat.fi
Maneesintie 4
62600
Lappajärvi
Karvalan nuorisoseura
Karvalan nuorisoseura

Ajanmukaiset tilat juhlaan kuin juhlaan kraatterijärven rannalta!

Nuorisoseuran verkkosivut
040 556 4370
sadepa24@gmail.com
Karvalantie 100
62630
Karvala
Länsirannan kyläyhdistys
Länsirannan kyläyhdistys
Puheenjohtaja Paavo Sadeharju / 040 5564 370
Puheenjohtaja Paavo Sadeharju sadepa@suomi24.fi
62630 Karvala
Lappajärvi
Lappajärven 4H-yhdistys
Lappajärven 4H-yhdistys

4H-yhdistys toimii iältään 6-29 -vuotiaiden nuorten parissa. Järjestämme kerhoja ja tapahtumia sekä työllistämme Lappajärven nuoria.

Kauttamme voit tilata lumityöt, kauppa-avun, nurmenleikkuut, siivouspalvelut jne. Samalla edesautat osaltasi nuorten työllistymistä!

Kerhoja pyörii Nississä, Itäkylässä ja Länsirannalla. Seuraa kotisivuja ja ilmoittelua Facebookissa!

Lisäksi yhdistys valvoo kahdesti viikossa auki olevia nuorisotiloja ja toimii yhteistyössä paikallisen nuorisovaltuuston kanssa.

http://lappajarvi.4h.fi/
040 1668 410
lappajarvi@4h.fi
Maneesintie 1 A 4
62600 Lappajärvi
Lappajärvi
Lappajärven Ampujat
Lappajärven Ampujat

Olemme aktiivinen lapsi- ja nuorisotoimintaan panostava ja urheiluammuntaan valmentava seura. Seuran toimintaan kuuluu pääasiassa lasten ja nuorten urheiluammuntaharrastuksen kehittäminen ohjatulla ja valvotulla toiminnalla.

http://lappja.sporttisaitti.com
045 358 9233
lappajarvenampujat@gmail.com
Lappajärven ensiapuryhmä (SPR)

Ryhmä kokoontuu noin kahden viikon välein Lappajärven nuorisotiloilla. Mukaan ensiapuryhmätoimintaan voi tulla kuka vain ja koska vain – aiempaa ensiapukokemusta ei tarvitse, riitttää että on kiinnostunut asiasta. Voit toimia päivystäjänä tai pitää vain omaa ensiaputaitoasi yllä. Aktiivisesti ryhmässä toimiville jäsenille mahdollistetaan tarvittava kouluttautuminen EA1, EA2 ja päivystyskurssi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus käydä muita itseäsi kiinnostavia Punaisen Ristin järjestämiä koulutuksia kuten mm. henkisestä tuesta, ensihuollosta, viestinnästä, etsinnästä. Ensiapuryhmä toimii myös Vapepan hälytysryhmänä ja tarvittaessa auttaa kadonneen etsinnöissä.
Tarjoamme ensiapupäivystystä erilaisiin tapahtumiin esim. urheilutapahtumat ja -kilpailut (yleisurheilu, jääkiekko, lentopallo, maastojuoksu), erilaiset eläkeläisten tapahtumat, motocross -kilpailut sekä moottorikelkkakilpailut tai festarit.

0504455777
earyhma.lappajarvi@gmail.com
Maneesintie 1A4
62600
Lappajärvi
Lappajärven Kalaveikot ry
Lappajärven Kalaveikot ry

Vapaa-ajan kalastusseura, joka järjestää pilkki- , onki- , madepilkki- ja vetouistelukilpailuja Lappajärvellä. Seuraan otetaan jäseniä.

http://www.lappajarvenkalaveikot.fi
0505611261
mikko.puro@lappajarvenkalaveikot.fi
Karvalantie 26
62630
Karvala