Metsästys- ja kalastusseurat

Järviseudun kalastusalue
Järviseudun kalastusalue

Lappajärven, Vimpelin ja Alajärven alueella toimiva kalastusalue on jäsentensä yhteistoimintaelin ja yleishyödyllinen yhteisö, joka edistää ja kehittää toimialueensa kalataloutta. Kalastusalueen jäseniä ovat toimialueen osakaskunnat, muut vesialueiden omistajat, alueella toimivat ammattikalastajien järjestöt sekä virkistyskalastajien eduista huolehtivat järjestöt. Järviseudun kalastusalue myy viehekalastuslupaa koko Lappajärveen sekä pyydyskalastuslupia Lappajärven yleisvesialueelle.

Järviseudun kalastusalue
0400-364558
marko.paloniemi@netikka.fi
Huhtalantie 2
60220
Seinäjoki
Lappajärven Kalaveikot ry
Lappajärven Kalaveikot ry

Vapaa-ajan kalastusseura, joka järjestää pilkki- , onki- , madepilkki- ja vetouistelukilpailuja Lappajärvellä. Seuraan otetaan jäseniä.

http://www.lappajarvenkalaveikot.fi
0505611261
mikko.puro@lappajarvenkalaveikot.fi
Karvalantie 26
62630
Karvala
Tarvolan metsästysyhdistys ry
Tarvolan metsästysyhdistys ry

Tarvolan metsästysyhdistys on Lappajärvellä toimiva pirteä ja aktiivinen yhdistys. Tarvolan metsästysyhdistys toteuttaa aktiivisesti riistanhoitoa, niin pienpetoja pyytämällä kuin riistapeltoja ja ruokintapaikkoja ylläpitämällä. Yhdistys järjestää kesäkaudella aktiivisesti ampumatoimintaa. Metsästysseuran omat viikoittaiset ampumaharjoitukset ovat tiistai-iltaisin Söyringin ampumaradalla. Yhdistys järjestää metsästyskoiria koskevaa koetoimintaa ja jäsenet osallistuvat monilla eri roduilla koe– ja näyttelykilpailuihin.

Yhteystiedot:

Tarvolan metsästysyhdistys ry / Jorma Nyyssölä, Tarvolantie 84, 62610 Tarvola

Puh. 0400-423 595, sähköposti: jorma.on@saunassa.com

Maanvuokraus- ja jäsenasioissa: Mikael Luoma, Puh: 0294312271, sähköposti: mikael.luoma@riista.fi

www.tarvola.com
0400-423 595
jorma.on@saunassa.com
Lappajärvi