Nuorisojärjestöt

Karvalan nuorisoseura
Karvalan nuorisoseura

Ajanmukaiset tilat juhlaan kuin juhlaan kraatterijärven rannalta!

Nuorisoseuran verkkosivut
040 556 4370
sadepa24@gmail.com
Karvalantie 100
62630
Karvala
Lappajärven 4H-yhdistys
Lappajärven 4H-yhdistys

4H-yhdistys toimii iältään 6-29 -vuotiaiden nuorten parissa. Järjestämme kerhoja ja tapahtumia sekä työllistämme Lappajärven nuoria.

Kauttamme voit tilata lumityöt, kauppa-avun, nurmenleikkuut, siivouspalvelut jne. Samalla edesautat osaltasi nuorten työllistymistä!

Kerhoja pyörii Nississä, Itäkylässä ja Länsirannalla. Seuraa kotisivuja ja ilmoittelua Facebookissa!

Lisäksi yhdistys valvoo kahdesti viikossa auki olevia nuorisotiloja ja toimii yhteistyössä paikallisen nuorisovaltuuston kanssa.

http://lappajarvi.4h.fi/
040 1668 410
lappajarvi@4h.fi
Maneesintie 1 A 4
62600 Lappajärvi
Lappajärvi
Lappajärven Ampujat
Lappajärven Ampujat

Olemme aktiivinen lapsi- ja nuorisotoimintaan panostava ja urheiluammuntaan valmentava seura. Seuran toimintaan kuuluu pääasiassa lasten ja nuorten urheiluammuntaharrastuksen kehittäminen ohjatulla ja valvotulla toiminnalla.

http://lappja.sporttisaitti.com
045 358 9233
lappajarvenampujat@gmail.com
MLL Lappajärvi
MLL Lappajärvi

MLL:n Lappajärven paikallisyhdistys on Mannerheimin Lastensuojeluliiton jäsen. Lappajärven paikallisosasto on perustettu 1.8.1926. Toiminta-ajatuksena on edistää lappajärveläisten lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. Toimimme vapaaehtoisvoimin. Järjestämme paljon erilaisia tapahtumia ympäri vuoden, mm. konsertteja, esityksiä, kylpylä- ja huvipuistoretkiä. Perhekahvilamme kokoontuu tiistaisin nuorisotilolla ympäri vuoden, poislukien koulun loma-ajat. Kahvilassa voi tutustua muihin lapsiperheisiin ja tarjolla on aina pientä välipalaa. Kahvilaan ovat tervetulleita myös isovanhemmat sekä lomailijat.

http://lappajarvi.mll.fi
040-5763844
anna.angervisto@nmwipes.fi
62600
LAPPAJÄRVI