Elämys- ja viihdepalvelut

Huvipata
Huvipata

Vuokrattava, siirrettävä kylpytynnyri 6-8 hengelle. Lasikuituinen sisus, ulkopuolinen puulämmitteinen kamina. Siirrettävissä henkilöautolla, b-ajokortti. Mahtava ohjelmanumero erilaisiin juhliin, polttareihin, varpajaisiin, pikkujouluihin ym.

huvipata.com
040-5839234
huvipata@japo.fi
62600
Lappajärvi
Jukka Lumme & Blackbirds
Jukka Lumme & Blackbirds

Jukka Lumme & Blackbirds on seitsenhenkinen orkesteri, joka soittaa letkeää swing-mausteista tanssimusiikkia, joka saa takuuvarmasti jalkoihin liikettä. Kokoonpanon ohjelmisto koostuu monista musiikin lajeista, kuten muun muassa valssista, tangosta, humpasta, foxtrotista, rumbasta, sambasta, jazzista sekä rock´n rollista.

Blackbirdsit ovat kokeneita muusikoita, joita yhdistää rakkaus musiikkiin sekä omannäköiseen tekemiseen. Kokoonpano on esiintynyt monilla festareilla ja konserteissa jo vuodesta 2008 lähtien. Kahden viime vuoden ajan on työnalla ollut omantyylinen tanssimusiikki.

Blackbirds tuo myös tuulahduksen nostalgisesta 50- ja 60-lukujen jazz-vaikutteisesta tanssimusiikista. Ohjelmisto sisältää harvoin kuultuja ikivihreitä. Orkesterin muusikot ovat: Jukka Lumme, orkesterin johto, saksofoni, Göran Kunnari, saksofoni, Anders Eriksson, kontrabasso, Eero Vattuaho, kitara, Timo Övermark, rummut ja Tuula Ala-Lantela ja Minna Takala, laulu.

Blackbirds keikkailee myös yksityistilaisuuksissa, kuten esimerkiksi häissä, syntymäpäivillä, juhlissa, ravintoloissa ja tanssilavoilla. Olemme aina valmiina lähtemään sinne, missä tarvitaan monipuolista ja laadukasta musiikkia. Ohjelmistoa riittääkin niin tanssittavaksi kuin kuunneltavaksi!

Keikkavaraukset sähköpostitse: tuula.alantela@gmail.com

050-5409522
tuula.alantela@gmail.com
Kipinäkota & Onnentupa
Kipinäkota & Onnentupa

KipinäKodan Luonto- ja Elämyspalvelut tuottaa unohtumattomat elämykset lähellä!

Toimimme ympäri kraatterijärveä, kattaen Lappajärven ja Vimpelin kunnat sekä Alajärven kaupungin. Tarvittaessa lähdemme pidemmällekkin!

Talvella 2016 avasimme Nykälänniemeen Onnentuvan missä meillä on toimisto, itsepalvelukirpputori, tunnelmallinen kahvila sekä hyvinvointivintti. Onnentuvalla järjestämme juhlia, vuokraamme kokoustilaa ja järjestämme vaikka koko kokouspäivän puitteet ryhmällenne.

Tervetuloa moikkaamaan!

Kesäkaudella vuokraamme avokanootteja, järjestämme ohjattuja melontaretkiä sekä jousiammuntaa. Nykälännoidan kahvikodalla pääset nauttimaan nokipannukahvisi kuksasta. Viemme ryhmänne tarvittaessa patikoimaan niille kaikista hienoimille paikoille kraatterijärven ympärillä.

Vuokraamme lumikenkiä ja vedämme ohjattuja lumikenkäsafareita toiveidenne mukaan.

Järjestämme tarvittaessa koko paketin kuljetuksista, ohjelmaan, ruokaan ja majoitukseen.

Ratkaisukeskeiinen hyvinvointivalmentaja on apunasi jotta voisit paremmin. Väsyttääkö? Kipuiletko? Tuntuuko että elämä on mullistusten keskellä. Minä autan.

Klikkaa kuvaa niin se aukeaa suurempana näytöllesi.

http://www.kipinakota.fi
Piia / 040 5954952
info@kipinakota.fi
Nykäläntie 124
62600
Lappajärvi
Koskikievari: Vesiskootterin vuokrauspalvelu

Vuokrattavana kesäkaudelle 2015 vesiskootteri ja vesiurheiluvälineitä kukkarolle sopivalla hinnalla. Alkaen 150€ / päivä. Tule käymään ja tutustu!

050 563 8757
vuokraus.koskikievari@gmail.com
Kärnäntie 4
62600
Lappajärvi
Lantelan Talli
Lantelan Talli

Ratsastustunteja, maastoratsastusta, ratsastusleirejä. Talliltamme löytyy monenmoisia hevosia ja poneja, ja ratsastusryhmiä on kaikentasoisille ratsastajille. Olemme SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu sekä aktiivinen vaellusten järjestäjä.

www.lantelanratsastustalli.net
045-6753528/Anni tai 050-5950932/Vuokko
vuokko@lantelanratsastustalli.net
Tyyneläntie 76
62600
Lappajärvi
Lappajärven Ampujat
Lappajärven Ampujat

Olemme aktiivinen lapsi- ja nuorisotoimintaan panostava ja urheiluammuntaan valmentava seura. Seuran toimintaan kuuluu pääasiassa lasten ja nuorten urheiluammuntaharrastuksen kehittäminen ohjatulla ja valvotulla toiminnalla.

http://lappja.sporttisaitti.com
045 358 9233
lappajarvenampujat@gmail.com
Lappajärven kesäteatteri
Lappajärven kesäteatteri

Upeissa Lappajärven maisemissa Halkosaaressa sijaitseva kesäteatteri, jossa katettu katsomo.

Www.lappajarvenkesateatteri.fi
0503508351
Info@lappajarvenkesateatteri.fi
Itäkyläntie 97
62600
Lappajärvi
m/s Ariel – järviristeilyt Lappajärvellä

m/s Ariel on 58 -paikkainen risteilyalus, joka on täydellisesti restauroitu vuonna 2013.
Aluksessa on miellyttävä takakabinetti, maisemat esittelevä etukabinetti, wc ja aurinkokansi. Laivalta löytyy myös tekniikkaa vaativiin kokouksiin, iloisiin lastenjuhliin tai mukaviin musiikkiesityksiin.

Kesällä 2014 aikataulutetut retkemme vievät sinut ja ystäväsi Halkosaaren kesäteatteriin, maisemaristeilylle Tähdenlennonjärvelle tai pesäpallopeliin Vimpelin Saarikentälle.

Tilausristeilyjä teemme koko kesän, aina äitienpäivästä lokakuulle, joten nyt kannattaa varata oma risteilysi jotta saat haluamasi päivän käyttöösi.

Meiltä myös ruokailut, ohjelmat ja rantakohteet risteilysi mausteeksi.

goLake Finland Oy
0400 27 8881
awe.vilpas@golake.fi
PL 17
33201
Tampere
ONNENTUPA – kahvila
ONNENTUPA – kahvila

Tunnelmallinen 190v vanha pohjalaistalo Nykälänniemessä, laivalaituria vastapäätä sulkee sisäänsä hurmaavan 25 paikkaisen kahvilan.

Takkatuvalla voit istahtaa juomaan kahvisi jykevien hirsiseinien sisällä, tuvan toisessa päässä toimii pieni matkamuistomyymälä. Kesällä 2016 Onnentulvalta myös paikalliset erikoisuudet ja herkut.

Onnentuvalla toimii myös ratkaisukeskeinen hyvinvointivalmentaja Piia Rajala.
Apua kipuiluun, univaikeuksiin, ylipainoon tai vaikkapa pelkoihin.
Kokeile avuksesi EFT-terapia, rentoutukset tai hypnoosi.
Tule juttelemaan, kerron mielelläni työskentelytavoistani ja jutellaan voisiko hoidoistani olla juuri Sinulle apua.

www.kipinakota.fi/onnentupa
040 5954952
info@kipinakota.fi
Nykäläntie 120
62600
Lappajärvi
Paten Karaoke
Paten Karaoke

Ammattimainen karaokepalvelu
Aina uusimmat hitit ja vanhat klassikot

http://patenkaraoke.fi/
0440267721
patenkaraoke@japo.fi
62600
Lappajärvi